середа, 27 січня 2016 р.

#telezirka3 Вмієш працювати, вмій відпочивати)

Робота - не вовк, в ліс не втіче, - ось сьогоднішній девіз! Тому організатор проекту - Анастасія Лопатньова, влаштувала нам сьогодні невеличкий вечір чаювання.

Ми прийшли в "Моцарт" і думали-гадали яке ж завдання нас чекає сьогодні. На другому поверсі грала ( і дуже голосно, як на репетиціях) музика, і я грішним ділом припустила, що нас будуть вчить дефіле, правильній поставі і таке інше. Тут мій дедуктивний метод дав збій.

Далі офіціанти здвинули декілька столів, принесли чай, якісь бізешки і ми подумали, що буде заняття з етикету. Знову промах!

Сиділи ми сиділи, чекали - чекали аж тут зайшли дві позитивні людини, яких ви могли бачить з випуска про кастинг. Це були Ірина Яржемська і Олег Акимченков.



Ой і весело ж нам було! Атмосфера була теплою, насміялися ми досхочу. Вирішили створити хор "Ти телезірка 3", тому чекайте скоро на всіх великих і малих сценах Херсону. Якщо зі співом не вийде, ми з Настею Бакуменко на підтанцьовці ( добре, коли є запасний варіант).

Про що ми тільки не встигли поговорить: сімейні історії були, харизму згадали, якимсь боком зачепили релігію, вирішили як вибрати своє призначення і багато-багато іншого. Приємно, що за столом майже незнайомі люди сиділи як справжні друзі, які разом стільки років.

Всіх деталей не розкриватиму, подивитесь у випуску, але трохи пізніше.
А поки... селфі, це звісно, модно, але я більше люблю відео, тому з сьогоднішнього дня буду радувать вас ними)

Немає коментарів:

Дописати коментар