четвер, 21 січня 2016 р.

#telezirka3#ЯвХерсоне #kratu  Дали нам вчора завдання і тут я зрозуміла, що можу добряче напартачить з ним. На попередніх випробуваннях було простіше, я була впевнена у собі, а тут... Сиділа в Неті до 12 години, все шукала інформацію, передивлялася багато відео, робила якісь помітки. Уже декілька планів у голові наскладала. І не могла заснуть після всього цього до першої години ночі)

10:30 - зустріч з дівчатами у зазначеному місці. Захід аж через півгодини, але ще треба знайти де все пройде. Поки йшли встигли обговорити перший випуск програми в ефір.
Прийшли у місце Х, точніше не так.., методом дедукції вирахували який конкретно треба будинок, бо номерація була не на усіх.

А далі історія про очікування і реальність... Проводиться брифінг. Ок, я уявляла велику конференц-залу, масу народу. І що? Трохи все не так вийшло. Про те не будемо.

Головне, чому ми навчилися - на ходу відмічати головні пункти виступів, бо стенд-апи треба писать отак з ходу, з місця та й в кар'єр.

Не знаю що там вийло, сподіваюся не все так жахливо. Але нервових клітин витрачено не мало.

Дякую дівчаткам за емоції і підтримку. От що мені подобається - ми не скандалимо, не робимо підступних вчинків одна одній , а допомагаємо порадами. Хай так буде у до кінця проекту. Доброта- це сила) Усім добра)

Немає коментарів:

Дописати коментар